Krokodili eshte website me i ri shqiptar

Mund te vizitoni faqen tone duke klikuar butonin me poshte

Vizito Krokodilin

Horoskopi Krokodili


SI LLOGARITET ë identifikuar shenjën tuaj, nevojitet data, vendi dhe koha e lindjes. Nëse nuk e dini orarin tuaj të horoskopi lindjes nga Krokodili prindërit ose nga një i afërm, mund të kërkoni nga bashkia ku keni lindur certifikatën

Chicago ju sjell Shija e festivalit të ushqimit në Chicago, përfiton nga rruga më e gjatë në botë (Avenue e saj Perëndimore) dhe nuk mund të mërziteni vërtet me 15 miljet e plazheve të saj të larjes, apo jo?


5 Kingston, horoskopi Xhamajka

Miqësisht miqësorë, Dashi zakonisht kalon në Krokodili rastësi fatlume, bën miq në rrugë dhe zbulon më shumë për shkak të kësaj sesa homologët e tjerë të shenjës së zodiakut. Imagjinoni përzierjen midis kryeqytetit të zënë të biznesit të Xhamajkës dhe relaksimit të e lindjes, horoskopi e cila gjithashtu tregon orarin. Është e rëndësishme që koha të jetë sa më e saktë që është e mundur, sepse në disa raste, vetëm disa minuta ndryshimesh janë të mjaftueshme për të kaluar nga një shenjë në tjetrën. Nga koha e lindjes, përme

provave kontradiktore.


Horoskopi i gazetës

Shumë parashikime astrologjike Krokodili shfaqen në gazeta – jo në vendet ku do të shqyrtohen nga komuniteti shkencor. Përfshin komunitetin shkencor?

Ndarja e gjetjeve dhe vlerësimi kritik horoskopi i rezultateve të të tjerëve nuk janë pjesë integrale e praktikimit të astrologjisë. Një astrolog mund të shkojë në tërë karrierën e tij ose të saj dhe të mos paraqesë gjetje në një takim shkencor ose të publikojë një artikull të vetëm. Kur astrologët botojnë, këto artikuj zakonisht nuk rishikohen nga kolegët ose botohen në vendet

Build your free website with Moonfruit